Alacsony hőmérsékletű átlátszó Vetrosa

Alacsony hőmérsékletű átlátszó Vetrosa
Termék részletek

Zibo Jinming máz Co., Ltd. egyike a vezető alacsony hőmérsékletű átlátszó vetrosa gyártók és cégek Kínában, és felszerelt egy professzionális gyár és üzem kínál a termékek ingyenes mintát, Üdvözöljük a vásárlás a alacsony ár határ vonal vetrosa, a harmadik égetés vetrosa a csiszolt mozaik 300 * 300, a László máz kerámia hígítás minőségben, magas átláthatósági vetrosa, és ellenőrizze az ár is szívesen , árlista, érdeklődés és árajánlat velünk.


Vetrosa JM-08

Háló: 50-100 mesh 90-325 mesh is egyaránt elérhető

Eredeti: zibo boshan jinming ipari zóna, Kína

Min Qty:1000KGS

Csomag: 25 KG/zsák táska belső transaprent PP, hogy megakadályozza a nedvesség vagy a víz.

Átadása és a tárolás: hűvös, száraz, jól szellőző helyen tárolja.

Összetétel: SiO2 62,6 % Al2O3 3,6 % K2O 5,2 %

Na2O 1,2 % CaO 15,6 % MgO 1,87 % ZnO 2,1 %

Alkalmas a derék-line, a határvonalat, a motívum freso, Listello, dekoráció-csempe, a kettős és a harmadik égetés, Kerámiai műalkotások is oszlathatja együtt folyékony arany és arany illessze be.

Magas átlátható és alacsony égetési hőmérséklet tartományban, hogy egy jó megjelenés, alacsony hőmérséklet a kemencében.

Mi vagyunk a jó hírnév vetrosa gyártó china kerámia ipar, mi az előnye, hogy jó és stabil minőségű és ésszerű árat, szakmai tudás segít minőségének javítására és a piac bővítésének lehetőségeit, így mi lesz nagyon méltányol ez, ha tudjuk, hogy néhány együttműködve egy kis próba-sorrendben az elején.

Mint az egyik legnagyobb vetrosa gyártók és exportőrök zibo város termékeink exportáltak sok országok, mint Pakisztán, Indonézia, Vietnam, a Közel-Keleten.

Üdvözöljük, hogy látogasson el hozzánk!


Vizsgálat