Vetrosa polírozott finomság

Vetrosa polírozott finomság
Termék részletek

Zibo Jinming máz Co., Ltd. az egyik vezető csiszolt finomság Vetrosa gyártó és cégek Kínában, és felszerelt egy professzionális gyár és üzem kínál a termékek ingyenes mintát, Üdvözöljük a alacsony ár polírozott finomság Vetrosa vásárolni, és is szívesen, hogy ellenőrizze a ár, árlista, érdeklődés és árajánlat velünk.

Vetrosa JM-2159

Eredeti: zibo, Kína

Min Qty:5 tonna

Csomag: 25 KG / zsák.

Tárolás: Száraz környezetben tárolt.

Ez vetrosa lehet uesd a termelés listello, csiszolt csempe és microcrystal csempe, crystal polírozás

csempe, kerámia határ.

Széles égetési hőmérséklet-tartományban fényezés vetrosa, így a polírozott vetrosa csempe jó megjelenés, elsősorban a kettős égetés 300 * 300 csiszolt csempe a legnagyobb jellemzője.

Mi görgős kemence amely szimulálja a kerámia cserép gyár termelési feltételek teszt a vetrosa, a csempe, és vesz a fehérség detektor, fényes detektor és a hőtágulás detektor kipróbálni az átláthatóságot, fényes tárolhat és állíthat COE, a termék raktárban képest vizsgálat után. Nem minősített termék nem teszik lehetővé a közlekedési üzemünkben. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak biztosítására a termék stabil.

Zibo város hit máz cég vagyunk, és hogy vetrosa könnyen kezelhető, a vevő a mi alapvető feladatunk.

Ez a mi forró értékesítési vetrosa, sok éves tapasztalattal és elfogadható áron. Ha bármilyen kérdése, fényezés vetrosa, pls, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.


Vizsgálat