Keresi a stratégiai partnerség tengerentúli országokból

JINMING MÁZ kerámia üvegfritt zibo City, Kína elkötelezett a kutatás és fejlesztés, a speciális kerámia üvegfritt gyártója, és szeretném megosztani a gyümölcs partnereinkkel az egész világon.

Mi nem csak minőségi kerámia üvegfritt nyújtása de is keresi a stratégiai partnerség a tengerentúli országok. Évben hatalmas termelési és kezelési gyakorlat lehetővé teszi számunkra, hogy elegendő tapasztalat, amivel mi vállaljuk, hogy biztosít a külföldi partnereink frissített termékek ezen a területen. Alapján a helyi erőforrások piaci potenciál és a pénzügyi állapota, segítjük partnereinket befejezni lab test és a kis vagy nagy méretű termék. Elkötelezettségünket, hogy partnerünk is áll a frissített üvegfritt, termelés-tervezés, tanácsadás, üzemeltető képzés, piacelemzés stb.

Mit kívánunk, biztosításához, hogy külföldi partnerünk lehetett sikeresen befejezni a lab test és termel a vonal rövid idő alatt és gyorsan előrelépni kielégítő eredmény. Elvárjuk, hogy a win-win látás fog minket egyre több üzleti partnerek hosszú távon.

Üdvözöljük, hogy lépjen kapcsolatba velünk!