Baoyou Glaze: Mező, a technológiai innováció, hogy ragadják meg a gabona magas

"Van egy vizsgálati kemencében, anyagból készült különleges termék áll rendelkezésre minden nap. Van jelenleg tanulmányozza hogyan üvegfritt csiszolt kristály tégla dobott a máz-réteg alatt, több egyedi textúrák, hogy a termék, a termék lépett a kísérleti szakasz. "Bao-Li Lin, általános igazgató-ból a máz, és a női fej tanulmány új termékek kifejlesztésében. A szemét piac-átalakítási, a jelenlegi szakaszban csak összpontosított termék innovációs és technológiai kutatás és fejlesztés, annak érdekében, hogy megragadják a piacon. Lehet, hogy várható, hogy ha a sikeres fejlesztés, az új termékek, ez akarat feltétlenül okoz kristály tégla dobott egy új irányzat, a mezőben.

Kristály tégla dobott használt, falak, csarnokok és más helyeken, csiszolt kristály mozaik használják a földön, a tavalyi év második felében. Viszont ha terméket használják, igényel magas felületi keménység és átláthatóságot és szigorú intézkedések megakadályozza a megjelenés-ból karmol. Kristály tégla dobott a felületi keménység határozza meg a csiszolt kristály-melt, szerint Li Lin bevezetett, drága barátom üvegfritt máz kristály csiszolt csempe felületi keménység akár 4800 rpm, magasabb, mint más vállalatok 4100-4300, is jóval magasabb, mint más vállalkozások.

Kiváló minőségű termékek, anélkül, hogy szigorú gyártási ellenőrzése és kezelése. Köztudott, hogy üvegfritt "buborék" jelenségek 60 % szennyeződést a termelési folyamat. Ebből a célból a Po máz rendkívül környezetbarát termelési, javítása a munkahelyen por, szigetelés, tisztítása épületek, akár két órán át. Tény, összerezzenés-ból október utolsó év, Bao máz legalább befektetett 5 millió jüan, erőteljesen egyenirányító üzemek építése, gyártási feltételek javítása, és optimalizálása a belső igazgatás, a szigorú követelményeknek, az egyes alkalmazottak meg kell felelnie a követelményeknek, hogy vegyenek részt minden szempontból a termelés. Annak érdekében, hogy a termelés az energia-megtakarítás és a környezetvédelem, a cég fektetett importált felszerelések bevezetésével, automatizálás, gyártás-ellenőrzés, a növény dolgozók és a körülbelül 12 fő, a nemzetközi szabványoknak felelnek meg átlagosan minden eszköz csak szükséges egy üzemeltető, gyári termeléssel a körülvevő környezet harmonikus együttélés.