Mi az a "kő" csempe

Van egy vékony, színes máz, deformáció. Mázas cserép típusok: csiszolt csempe, csempe listello, antik tégla 3 sorozat. Kristály tégla dobott egy fél dobott tégla, néhány dobás tégla. Csiszolt, fényes mázas listello csempe és fél shot 2. Kő az ilyen sokféle antik tégla, osztva nagyjából fele mögött üvegezett antik tégla, antik tégla, csiszolt kő felületi üvegezett antik tégla, mázatlan, és egy fél mögött antik tégla és mázatlan dobott antik tégla. A különböző mázak, Tajvan: crystal átlátszó vagy áttetsző üveg, nagy keménységgel, kopásálló üvegezés, üvegezett fém kategória.

Másodszor, a sima. Különböző anyagok és tüzelési technológia üvegezett paraméterben, a sima a felület, mázas csempe ott egy nagy különbség, a simított tartomány 0,5 mm-es ~ 2 mm. Bár a különböző csiszolt máz csempe, de vannak hasonlóságok: kivéve néhány sor dobás tégla csiszolt felületi egyenesség követelményekről, mások nem kell dobni a teljes felületen, hanem az Adobe eredeti makró profil, vagy teljes polírozott felület polírozó hatású egységesen, anélkül, hogy jelentős különbségek.

Harmadik, fényes. Kristály tégla dobás és derék-line tégla van magas követelményeket fényes, kért 70 fok, néhány még több mint 90 fok fölé. Tégla megkérdezni, fényes követelmények nem keletkezik, általában az alábbi 70, Matt archaize.

Négy a máz réteg vastagsága és keménysége. Antik tégla rétegvastagság máz 0,3 mm ~ 0,8 mm és csiszolt kristály mozaik és máz rétegek a vastagabb, derék sor tégla, általában 0,6 mm közötti ~ 1.3 és 1.5 mm százalék. Minden tégla réteg máz vastag, elsősorban a megvastagodott máz rétegek alkotják a cserép, úgy, hogy a csiszolt felület nem deformáció. Máz keménység mellett az 5 ~ 7 tartományban.