Mázas fényes

1. a máz összetételét ésszerűtlen hatásait Algagátló

Állítsa be, ha a máz nem ésszerű, és nagy területen nem felel meg a lerakódásgátló jelenségek. A termelési folyamat tudod megpróbál különböző máz máz, meg a társaság, hogy megtudja, az okok, hogy állítsa be.

2. Polírozó tömb és fej nyomás és mélység-ból csiszolt máz csempe polírozás Algagátló hatása

Csiszolt csempe polírozás folyamat, máz, ha helytelen tömb, vagy a feje nyomás túl nagy, túlzott, alapos csiszolás és más tényezők hatására a test Algásodásgátló teljesítmény. Ezért folyamatban van a Polírozó, daráló, a korai megállapodás ne legyen túl durva, hogy tudatában legyünk, és csiszolás nyomás nem túl sokat várnak, egyébként fog okozni, mint a széle mély test csiszolás, ezáltal csökkentve a képességét, hogy foltot.

3. csiszolt máz csempe Algagátló ügynök hatása a különböző teljesítmény zöld test

Kő és csempe, felülete kell bevonva egy réteg Algagátló ügynök annak érdekében, hogy javítsa a felszíni Algagátló, minőségi változó miatt különböző korhadásgátló termékek, lerakódásgátló képességek változnak. Mert ha választja az Algagátló ügynök, van szüksége, válassza ki a különböző tulajdonságokat a végső felhasználás termékek korhadásgátló anyagok szerint. A piacon jelenleg a legszélesebb körben használt szerves szilikon olaj Algagátló ügynök, hogy szintetikus polimer ionszelektív membrán körülvevő a hatékonyabb megnyitása lyukak, csökkentik a felületi feszültséget megakadályozására szennyező anyagok bejutását a pórusokat, annak érdekében, hogy a célja a szennyezés megelőzésére hatékony módszerekkel használatát. Ezen kívül folyamatban van a Polírozó, jó test fényes és a test felületi hőmérséklete a szárítás és az Algagátló ügynök töltött, egyébként csökkenteni fogja a test lerakódásgátló tulajdonságai.