Csiszolt csempékről jellemzői

Illik az inkább

Után a magas hőmérséklet Szinter Kerámia burkolólapok színes textúra mintázatszínt dialízis, nem közönséges durva mintás csempe felületén, de látom, megérintett egy különleges színű izom-vonalak, színes, változatos fajták, természetes. Mázas fényesített terméket is lehet csiszolni, vagy lehet polírozni, kielégíteni az eltérő fogyasztói preferenciák.

Hosszú élettartam

Érint, puha, sima, nem konvex, áttetsző, tiszta természetes kő felületstruktúra a máz, és a felső átlátszó máz, olvasztott, mint egy réteg átlátszó üvegezésű kristály fólia borító, hogy szilárdabb a teljes hierarchia. Csiszolt csempe használt hosszú ideje, Matt könnyen; antik tégla használt hosszú ideig, mert a máz réteg felülete vékony, könnyű-hoz hord. Teljes leadott lőttek kerámia csempe egy átlátszó máz, vastagabb és nem könnyű-hoz hord, így az élettartam általában dupla berakodás csempe 3-szor.

Ázsiai üvegezett csiszolt csempe, a speciális berendezések, minőségi alapanyagok, megbízható technológia, első osztályú kutatási és fejlesztési csapata, szigorú vizsgálat azt jelenti, létrehozása egy minőségi kerámia termékek, így Kínában Ázsia kerámia ipar "vezér". Kis-Ázsia kerámia csempe design, stílusok, gazdag szín, köszönhetően a nagy keménység, alacsony abszorpciós ráta és kiváló korrózióállóság, kiváló minőségű, a Közösség tiszteletben tartani. Különösen a kő sorozat, az igazán divatos magassága a tetején, az épület művészeti!