CERAMICS CHINA 2017 vásár Guangzhou városban, Kínában

2017 A KERAMIKA KÍNA ( Kínai Nemzetközi Kerámiatechnikai Kiállítás, Berendezés és Termék ) kerül megrendezésre a Canton Fair Complexben, Guangzhou városában , Kínában , 2017. június 1-4.

Mivel Kína a legmagasabb országok közé tartozik a csempegyártás és -fogyasztás területén, a CERAMICS CHINA   A 2017 kétségtelenül tökéletes platform a kerámiaipar számára - ahol minden technikai újítás, gép és berendezés megjelenik, hogy képes legyen megfelelni a gyorsan növekvő és változó piac kihívásainak.

2 层 展位 .png  
A korábbi kiadásoktól eltérően, a szervező, az Unifair Exhibition Service Company 2017-ben az A terület két emeletét használja a Canton Fair Complex,   A 1.1-es csarnok a Nemzetközi Kerámia és Porkohászati technológia, berendezések és termékek nemzetközi kiállítása (az ACPM EXPO néven ismert). Az ACPM EXPO 2017 az első éves kiállítás az Unifair által szervezett és az ACerS által támogatott kizárólagosan a fejlett kerámiaipar számára, hi-tech és szakma. Ez a párhuzamos kiállítás bemutatja a korszerű kerámia nyersanyagokat és segédanyagokat, termékeket, berendezéseket, szerszámokat és kiegészítőket, valamint a porhulagú nyersanyagokat és termékeket stb.
 
A 2.1-es csarnok egy másik kiállítás - Kínai Nemzetközi Asztali Kerámia Technológia, Berendezés és Nyersanyag (a továbbiakban: TABLEWARE TECH). A TABLEWARE TECH 2017 az egyetlen szakmai kiállítás az asztalos kerámiatermelés területén, amely bemutatja az asztali edények kerámia gyártási technológiáját, feldolgozó technológiát, formázógépeket, valamint speciális környezetvédelmi berendezéseket, díszítőberendezéseket, alapanyagokat és segédeszközöket az asztali kerámiákhoz stb.
 
A 3.1-1.1. Csarnok kerámia gépekhez és tartozékokhoz tartozik. A nagyméretű géptermékeket az első emeleten kell kiállítani, míg a második emelet kisebb méretű és könnyű termékekre és technológiára vonatkozik, beleértve a kerámia tintasugaras nyomtatási technológiát a 2.1 csarnokban, kerámia dekorációs anyagot, nyersanyagot, tűzálló és kopásálló anyagot a 2.2. és a 4.2. csarnokban és a 3.2.
 
További kiállítások a különböző ágazatokban és nagyszerű innováció a terem elrendezésében, a CERAMICS CHINA   A 2017 a kiállítók és a látogatók számát illetően új rekordokat rejt.

Cégünk JINMING GLAZE is részt vesz a CERAMICS CHINA 2017 kiállításon, reméljük, hogy találkozhatunk és beszélgethetünk együtt.