Teljes fényes Glaze8106

Teljes fényes Glaze8106
Termék részletek

Zibo Jinming máz Co., Ltd. egyike a vezető teljes csiszolt glaze8106 gyártók és beszállítók Kínában, felfegyverez-val egy professzionális gyár és üzem, és kínál a termékek ingyenes mintát, Üdvözöljük venni a alacsony ár teljes csiszolt glaze8106 és is szívesen, hogy ellenőrizze a ár, árlista, érdeklődés és árajánlat velünk.

Teljes fényes máz JM-8106

Helyen, eredeti: Zibo város, Shandong tartomány, Kína

Szín: átlátszó granulátum

Alkalmazás: wall csempe kettős égetés, alkalmas selyemszita nyomtatás vagy tintasugaras nyomtatási stílus tökéletes színek hatása.

Tüzelési hőmérséklet: 1000-1150℃

C.O.E: 175 (× 10-7 / ° C)

Csomagolás részletek: nettó 50kgs/zsák vagy zsákok tonna

Szállítás módszerek: tengeri minták is küldött kifejezett.

Segítségével a folyamat a következő:

Test engobe→glaze→printing glaze→polish glaze→firing → polírozás a csempe, és kap a márvány, mint a tükör, mint a csempe, nagyon sima és fényes.

A teljes csiszolt máz antibakteriális megtartani a csempe szép és tiszta, van kis lyukra rajta. Is a nyomtatási szín lesz egy tökéletes kilátás.

Széles hőmérséklet és magas növekedési együtthatóval és olvadási hőmérséklete magasabb, azok jellemző hogy a kerámia csempe, nagy fényerejű és magas átláthatósági szuper lapos.

Miért JinMing teljes polírozott máz?

1. ingyenes mintákat a tesztelni lehetne kifejezni.

2. legjobb műszaki szolgálat: a szakirányú mérnök nyújthat kielégítő műszaki szolgálatok ingyen annak érdekében, hogy segítsük a felhasználók, a termékek minőségének javítása, csökkenti a

gyártási költség, és tartsa a termelés stabil.

3. professzionális értékesítési csapat, személyre szabott, és célzott szív egyablakos szolgáltatásnyújtás minta teszt, a produts szállítási, a dokumentum előkészítése és vámügyi egyértelmű szerint vevő requirment.

4. piaci leadship, termék-innovációt, megbízható rendszerek.


Vizsgálat