Cirkon áttetsző nyomtatás máz a fali csempe

Cirkon áttetsző nyomtatás máz a fali csempe
Termék részletek

Zibo Jinming máz Co., Ltd. egyike a vezető cirkon átlátszatlan nyomtatási máz a fali csempe gyártók és cégek Kínában, és felszerelt egy professzionális gyár és üzem kínál a termékek ingyenes mintát, Üdvözöljük a vásárlás a alacsony ár colorobbia kerámia üvegfritt, drágakő alumina labda, Kerámiai festékek, üveg kerámia üvegfritt, üvegfritt és is Üdvözöljük az ár ellenőrzése , árlista, érdeklődés és árajánlat velünk.

Áttetsző nyomtatás máz

Firing range: 1050-1130 ° C

Mint egy szakértő máz kerámia és exportőr területén fali csempe, a használatához a JM-6168 fogják fényesebbek és kitűnő ragyogás és a tökéletes szín mutatja egy- és kétágyas gyors magas felső tintasugaras belső csempe felhasználásra tüzelő fali csempe, és a jobb laposság felületi 48T vagy 32 T képernyő alkalmazásakor.

Javaslatot, hogyan kell használni:

1. pls használja a megfelelő nyomtatási médium szitanyomás vagy görgős nyomtatás.

2. a módszer-ból használ: szárított matter(glaze power+pigment of printing):printing medium = 1:1.5. Teljesen vegyes és átszitált a 350 hálók használata előtt.


Az átlátszatlan nyomtatási mázzal 325 és csomagolt 25kg / Papírzsák.

Rendelés, termelés, szállítás, 5 nap min mennyiség az is 5 t.

Ezt az utasítást, az átlátszatlan nyomtatási máz csak az Ön esetére, akkor Béla jobb százalékos aránya a kemence hőmérséklet feltétel szerint minta tudunk biztosítani a végleges megerősítése.

Az átlátszatlan nyomtatási máz vonatkozó követelményeket, nyugodtan mondja el pls.


Vizsgálat