Áttetsző nyomtatás máz a fali csempe

Áttetsző nyomtatás máz a fali csempe
Termék részletek

Zibo Jinming máz Co., Ltd. egyike a vezető átlátszó nyomtatási máz fali csempe gyártók és szállítók Kínában, felfegyverez-val egy professzionális gyár és üzem, és kínál a termékek ingyenes mintát, szívesen lát-hoz vesz a alacsony ár zibo áttetsző nyomtatás máz kiváló átlátszó üvegfritt jinming máz, jinming üvegfritt, a Gránit csempe kerámia üvegfritt és is Üdvözöljük az ár ellenőrzése , árlista, érdeklődés és árajánlat velünk.

Áttetsző nyomtatás máz JM-8109

Tem:1050 égetés-1120 ° C

Használat: Nyomtatási teljesítmény (30-40 %) 60 %-os nyomtatási olaj + 10 %-os pigment szitanyomás használatra.

A használható módszerek csak a a referencia, módosíthatja a százalékos arány a kemence hőmérséklet feltétel szerint legkedvezőbb hatás, adunk mintát, hogy teszteljék a végleges megerősítése.

Áttetsző nyomtatás máz, magas laposság, jó átláthatóság, kitűnő ragyogás és tökéletes szín mutatja, kevesebb lyukra használja magas felső tintasugaras belső fali csempe, azt is keverjük átlátszatlan üvegfritt alacsony ára és javítása színes találat.

Alkalmas fém máz, lehet hozzáadott néhány cirkónium szilikát, feculent, és a hozzáadott AL2O3 előre égetési hőmérséklet előre, és hozzá a foltokat és a színezés és a felületi hatás javítása 2-3 %-os ZnO.


Vizsgálat