Áttetsző nyomtatás máz a padlólap

Áttetsző nyomtatás máz a padlólap
Termék részletek

Zibo Jinming máz Co., Ltd. egyike a vezető áttetsző nyomtatás máz a padló csempe gyártók és beszállítók Kínában, felfegyverez-val egy professzionális gyár és üzem és kínál a termékek ingyenes mintát, Üdvözöljük vásárolni a alacsony ár foshan áttetsző nyomtatás máz, kerámia üvegfritt, átlátszó üvegfritt power kerámia üvegfritt hatalom, zibo boshan jinming színes máz gyár, és ellenőrizze az ár is szívesen , árlista, érdeklődés és árajánlat velünk.

Áttetsző nyomtatás máz JM-8111

Tüzelési hőmérséklet: 1120-1200 ° C

Hogyan kell használni: 60 %-os nyomtatás olaj + nyomtatás máz Power (30-40 %) + 10 % pigment szitanyomás festék használható.

A máz kerámia szakértő és exportőr területén fali csempe, a használják a JM8111, magas átlátszó nyomtatási máz, több glossier és több laposság, jó átláthatóság, kitűnő ragyogás és tökéletes szín mutatja, kevesebb lyukra használata a magas felső tintasugaras belső fali csempe, azt is keverjük össze a félig átlátszó üvegfritt alacsony ára és javítása színes találat.

A használható módszerek csak a a referencia, módosíthatja a százalékos arány a kemence hőmérséklet feltétel szerint, adunk mintát, hogy teszteljék a végleges megerősítése.

Van néhány kérdés áttetsző nyomtatás máz? pls, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk.


Vizsgálat