Magas COE titán üvegfritt

Magas COE titán üvegfritt
Termék részletek

Zibo Jinming máz Co., Ltd. egyike a vezető nagy coe titán üvegfritt gyártók és beszállítók Kínában, felfegyverez-val egy professzionális gyár és üzem és a termékek ingyenes mintát, Üdvözöljük a vásárlás a alacsony ár magas magas növekedési együtthatóval titán üvegfritt, titán engobe üvegfritt, titán frittek, magas coe engobe mázzal, alacsony hőmérsékleten és magas coe titán üvegfritt és ellenőrizze az ár is szívesen , árlista, érdeklődés és árajánlat velünk.

Titán üvegfritt JM309

Szín: sárga áttetsző részecskék
Magas COE:300(×10-7/ °C)
Tüzelési hőmérséklet: 1050 tartomány-1130° C
Tartalom: 8,5 %-a titán-dioxid (TiO2)
Szolgáltatás: magas kiváló rugalmasság, alacsony hőmérsékleten és magas COE titán üvegfritt

: Alkalmazzuk vízálló engobe üvegfritt máz a gyors tüzelés csempék és járólapok.

Leírást/ellenőrzések: Átlátszatlan, és növelheti a fehérségét a engobe mázzal, csökken a engobe mázak hőmérséklet, kerámia csempe a víz megakadályozza, más titán átlátszatlan üvegfritt is, hogy a legjobb hatást, az égetési hőmérséklet szerint használható.

Miért válassz minket:

1. használjuk 8,5 % kiváló minőségű titán üvegfritt fehérsége és vízálló képesség.
2. mi fog nagyban mennyiség (kb. 1000-1500 tonna) kód alatt, és a folyamat a kemence a folyamatos. Nincs szabályos változás, így titán üvegfritt top stabil és magas minőségű lesz.
3. ésszerű ár, a szakmai tudás a legjobb megoldást találni a változásra és a fejlődésre kerámia engobe reagál a feltétel.


Titán üvegfritt egy kerámia nyersanyag-összetétele, beleértve a titán-dioxid, olvasztott egymást követő fusing kemence, alszik, hogy egy pohár és granulált. Ez előtti fusion célja, hogy teszi a mérgező összetevőket oldhatatlan által okozott számukra, hogy összekapcsolják a szilícium-dioxid és egyéb hozzáadott oxidok.
Titán üvegfritt engobe üvegfritt összetételéhez mázzal és máz kerámia használt tételek fontos részét képezik.

Van egy stabil szabványt a üvegfritt titán, így az ügyfeleknek, örülök, hogy működjön együtt velünk.

Vizsgálat