Félig átlátszó üvegfritt a fali csempe

Félig átlátszó üvegfritt a fali csempe
Termék részletek

Zibo Jinming máz Co., Ltd. egyike a vezető félig átlátszó üvegfritt fali csempe gyártók és szállítók Kínában, felfegyverez-val egy professzionális gyár és üzem, és kínál a termékek ingyenes mintát, Üdvözöljük a vásárlás a alacsony ár kétágyas gyors tüzelés fele fehér üvegfritt, tintasugaras félig átlátszó üvegfritt, félig átlátszó üvegfritt belső fal csempe, széles körű égetési hőmérséklet félig átlátszó üvegfritt a fali csempe , szuper-lapos félig átlátszó üvegfritt fal, csempe, és is szívesen, hogy ellenőrizze a ár, árlista, érdeklődés és árajánlat velünk.

Forró értékesítés félig átlátszó üvegfritt JM618

Eredeti: zibo kerámia ipar zóna, Kína helye
Megjelenés: átlátszó részecske
Márka név: JINMING MÁZ
Vízlágyító pont: 800° C
Égetés pont: 1050-1130° C
Terjeszkedés együttható: 180(×10-7/°C)
Csomagolási mód: nettó 50kgs/zsák vagy zsákok tonna
Átfutási idő: belül 10 nap után kap, a szerződés vagy a Letter of Credit.

Kitűnő ragyogás és jó fehérség, magas laposság, kevésbé lyukra.

Alkalmas egy gyors tüzelési és dupla gyors tüzelés henger nyomtatás, szitanyomás és tintasugaras nyomtatás belső fali csempe tile,300×450(mm) és a 300×600(mm) cserép is jó.
A félig átlátszó üvegfritt helyettesítheti átlátszatlan üvegfritt használt kerámia cserép, de az ára olcsóbb, mint az átlátszatlan üvegfritt, hogy a kerámia cserép versenyképesebbé a piacon.
A félig átlátszó üvegfritt is állítható a cirkónium szilikát, hogy növelje a fehérség, több egyenes máz, javítja a hatása nyomtatási minta tisztaság.

Vizsgálat