Cirkónium átlátszatlan üvegfritt a padlólap

Cirkónium átlátszatlan üvegfritt a padlólap
Termék részletek

Zibo Jinming máz Co., Ltd. egyike a vezető cirkónium átlátszatlan üvegfritt padló csempe gyártók és szállítók Kínában, felfegyverez-val egy professzionális gyár és üzem, és kínál a termékek ingyenes mintát, Üdvözöljük a vesz a alacsony ár digitális átlátszatlan nyomtatási üvegfritt a padlólap, fehér cirkónium üvegfritt padló csempe, cirkónium átlátszatlan üvegfritt a padlón cserép, sff & dff átlátszó fényes üvegfritt , tintasugaras átlátszó üvegfritt padló csempe és is szívesen, hogy ellenőrizze a ár, árlista, érdeklődés és árajánlat velünk.

Átlátszatlan üvegfritt JM669

Jinming eredeti: zibo, Kína
Szín: átlátszó granulátum
Alkalmazás: A padló csempe egyetlen égetés és a kettős égetés, alkalmas selyemszita-nyomtatás- és tintasugaras nyomtatás segítségével tökéletes szín hatás.
Pont lágyulási hőmérséklet: 800℃
Hőmérséklet-tartomány: 1050 tüzelési-1130℃
Átlátszatlan üvegfritt C.O.E: 175(×10-7/°C) et
Részletek csomagolás: 50kgs/zsák, nettó súly
Gyártási átfutási ideje: 8-12 nappal előleg befizetése után.

Szuper fehér átlátszatlan üvegfritt, sima cirkon átlátszatlan frit.adapt széles hőmérséklet és stabil minőség.

Használatos növeli a szín mutatja a csempe, hogy több elegáns megjelenés.

Az alapanyag, Kerámiai átlátszatlan üvegfritt áll cirkónium szilikát, cink-oxid, kálium-karbonát, földpát, szilícium-dioxidot kvarc, dolomit, titán-oxid, stb. Után kezd vegyes, ez kerül be a átlátszatlan üvegfritt kemence az folyamat magas hőmérsékleten 1550℃ 1600℃ és a hőkezelés megőrzése 24 órán keresztül. A kész Kína termék átlátszatlan üvegfritt szilárd szemcsés átlátszóságot.

1.Q:how én tud többet a vállalat skála?

A: meg lehet tanulni néhány információt a honlapunkon: www.jinmingglaze.

És ha mi átlátszatlan üvegfritt érdekes, Üdvözöljük látogasson el cégünk. -A ' körülbelül két óra autóval Jinan airport. Ha Ön elfoglalt, átfogó képességek ellenőrizhető a TüV Rheinland vagy az SGS cég.

2.Q:are, a gyártó, aki részt vesz a kerámia Kína 2016-ban?

A:Yes, mi van a standunkat B305 kerámia vásár Guangzhou város, 27-én a 30th,May,2016.We jelenik meg a frissített opálos üvegfritt majd. Remélem, van egy szemtől szemben beszélgetést standján.

Kinevezi technikusok jönni, hogy tesztelje a gyári 3.Q:Can?

A:Yes, gazdag tapasztalattal rendelkezünk a szolgáltatás a(z) tengerentúlon.

A technikus jöhet a gyár, ha várunk átlátszatlan mindenkit a kemence alkalmas teszt és megtalálni a legjobb megoldást, hogy javítsa a kerámia csempe minőségű kerámia üvegfritt Sorozatunk elején, mi is a kínálat műszaki szolgálat ha várunk mindenkit lesz a sorban a tömeg termelés.

Vizsgálat