Zibo Jinming máz Co., Ltd. (Jinming máz) az egyik átfogó kerámia máz vállalat termelési, kutatási és értékesítés utáni szolgáltatást. Létre 1999, Zibo város, Shandong tartomány, amely híres, hogy a szülővárosában, porcelán és Kína színes mázzal. A Qingdao Port, Rizhao Port és Tianjin Port, G205 autópálya és a highway s 29 csatornába engedni, nem csak közel van, de is tud kap a tömeg, a nyersanyagok a településen.

Jinming máz elsősorban termék átlátszatlan üvegfritt átlátszó üvegfritt, félig átláthatatlan üvegfritt, vízálló titán üvegfritt, vetrosa és nyomtatás máz, máz teljes polírozott, csillogás stb. Ezek termékek van már széles körben használják a belső kerámia csempe és padlólap, napi kerámiák, szaniterek, magas minőségű porcelán. Szállít több mint 100 ezer tonna az ügyfelünk akik érkeznek, Vietnam, Indonézia, Pakisztán, Afrika, a Közel-Keleten és a hazai minden évben.

Máz Jinming jól tudják, annak fontosságát, hogy a technológia és az új termék, K + F (kutatás és fejlesztés), mindig együtt az Xianyang kutatási és Tervező Intézet és Sandong Ipari kerámiák kutatás és Tervező Intézet. Máz Jinming képzett egy erős szakmai műszaki csapat, amely a teljes termelési, kutatási, értékesítési és tökéletes szolgáltatást minden ügyfél feladata.

Máz Jinming arra törekszik, számára a túlélés, a minőség, a piaci igényekre, mint az útmutató, arra törekszik, fejlesztési a tudományos és technológiai innováció, a stabilitás, a termékek, hogy a felhasználók a legjobb minőségű termékeket, és első osztályú szolgáltatást. Jinming máz ragaszkodnak a elve intergrity az üzletet, folytatja a kölcsönös bizalom és az ügyfelekkel.

Tisztelettel várunk, egy hosszú üzleti kapcsolatot létesít.